Medlemsfordele:

Forsikring

Som medlem af Kriminalforsorgsforeningen kan du og din familie få billige forsikringer i TJM Forsikring.

TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får gode dækninger, nogle af markedets billigste priser og personlig service – og er du medlem af Kriminalforsorgsforeningen og kunde hos TJM Forsikring, kan dine voksne børn også blive kunder, selvom de er flyttet hjemmefra, og få samme attraktive vilkår.

Som kunde har du din egen personlige rådgiver, som sikrer at du hverken er dækket for lidt eller for meget. Dertil kan du også få:

  • Adgang til ferieboliger til virkelig favorable priser
  • Rabat på sikkerhedsprodukter
  • Du kan hvert år få udbetalt en bonus fra TryghedsGruppen
  • Den højeste kundetilfredshedsscore i Danmark
  • Mulighed for nemt at beregne din pris og betjene dig selv online

TJM Forsikring vinder Bedst i test

Flere af TJMs forsikringer er kåret som Bedst i test af Forbrugerrådet TÆNK, blandt andet Indboforsikring og den samlede forsikringspakke, hvor indboforsikringen indgår sammen med hus-, bil-, og ulykkesforsikring. Derudover har TJM Forsikring vundet Bedst i test på deres elbil-forsikring. Med kåringen som Bedst i test bekræfter Forbrugerrådet TÆNK endnu en gang, at TJM Forsikring er et solidt selskab, hvor man får valuta for pengene.

Hvis du ikke allerede er TJM-kunde, så er det værd at tjekke, om det kan betale sig at skifte til TJM Forsikring.

Kan du også spare penge? Beregn din pris her

Kontakt din forsikringstillidsmand

Særlige rabatter for unge i TJM Forsikring

Som ung under 30 år kan du hos TJM få gratis rådgivning om forsikring under konceptet ’Det koster ingenting at spørge’. Derudover kan du få 20% rabat på indbo- og rejseforsikring, og 10% rabat på ulykkesforsikring.