Medlemsfordele:

Ferieboliger

Ferieboligerne er finansieret af fondsmidler.
Medlemmer skal derfor have mindst én forsikring hos TJM forsikring for at kunne anvende ferieboligerne.

Ferieboligen i ROM:

Lejligheden ligger i Trastevere. Nærmere betegnet i Via Goffredo Mameli. Du går ind gennem porten og finder lejligheden i en stille og klassisk italiensk gård, hvor du ikke finder andre turister.

Selve bydelen Trastevere finder du på Tiberens vestbred syd for Vatikanstaten. Trastevere er et gammelt originalt romersk kvarter med små gyder og trange gader. Du kan tage bus og sporvogn, men du kan også vælge at gå til centrum på 20 minutter.

Der er to minutters gang fra lejligheden til det første store torv, hvor der er marked stort set hver eneste dag. I kvarteret er der også hundredvis af restauranter, så det bliver ikke svært at finde lækre spisersteder.

Ferieboligen i BERLIN:

Lejligheden ligger i Kreuzberg. Nærmere betegnet Tempelherrenstrasse. I et spændende område tæt på en af de mange kanaler der går gennem Berlin, med friluftsbad og med gode muligheder for vandre- eller cykelture. Ferieboligen er beregnet til 6 personer. Der er cykler i kælderen.

 

Ferieboligen i Toscana:

Villalejligheden i Toscana er beliggende ved det nyrestaurerede ejendomskompleks "Colombaia", som er en typisk toscansk landejendom omgivet af fredfyldt natur.

Ferieboligen ligger i en ejendom med seks boliger. Lejligheden består af to separate soveværelser, to badeværelser, køkken, stue og terrasse og et stort fællesområde, med to pools og en legeplads samt parkeringsplads. Pools og legeplads deles med ejendommens øvrige fem lejligheder.

Det kræver bil at komme til ejendommen.

Hvis man ankommer sent, er det en god idé at have købt drikkevare og lidt at spise med på vejen. 

Villaen ligger 4 km fra Chianni, som er en lille middelalderby på et højdedrag en halv time fra Pisa. Byen har to barer/caféer, to købmænd, en bager, en pastabager og øvrige småbutikker.

Der er gode flymuligheder til Pisa, Firenze og Bologna.

Book feriebolig

Ferieboligerne er finansieret af fondsmidler, og kræver derfor forsikring i TJM forsikring og medlemskab af KFF.